Vakkundig loodgieterswerk

Loodgieterswerk is een veelomvattend begrip. In Sittard en in de omgeving van Sittard kunt u bij Glasius Installatietechniek onder andere terecht voor werkzaamheden uit aan bijvoorbeeld water- en gasinstallaties en sanitair. Ook het aanleggen van verwarming en elektriciteitsinstallaties valt onder ons loodgieterswerk. Woont u in Sittard of in de omgeving van Sittard en heeft u hulp nodig bij één van deze werkzaamheden? Of heeft u een andere klus die valt onder loodgieterswerk? Als loodgieter in Sittard zijn wij u graag van dienst.

Specialist voor loodgieterswerk

In Sittard en ver daarbuiten staan wij bekend als hét loodgietersbedrijf voor al uw loodgieterswerk. Een vakman van ons bedrijf komt graag bij u langs om uw woning of bedrijfspand in Sittard of in de buurt van Sittard te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij stellen een offerte voor u op wat betreft het loodgieterswerk dat wij voor u kunnen doen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, zodat u er goed over na kunt denken en nog nergens aan vast zit. Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit:

  • Sanitaire installatie en voorbereiding
  • Installatie en onderhoud van centrale verwarming
  • Water- en gasleidingen aanleggen
  • Het opsporen en verhelpen van lekkages

Wilt u meer weten over onze loodgieterswerkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u in Sittard en in de omgeving van Sittard graag van dienst.